ERZURUM / KARAYAZI - Yiğityolu Ortaokulu

Yiğityolu Ortaokulu

Yiğityolu Mahallesi, Yiğityolu Ortaokulu, Karayazı/ERZURUM
Vizyon
Şimdiki zamanı en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Yiğityolu İlk-Orta Okulu olarak: Bütün öğrencilerin, Eğitim Öğretimlerini sağlamak, onların; milli manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumlulukarınının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varız.
Kaloriferli
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu Yiğityolu Köyünden hergün sabah ilçeye dolmuş kalkmaktadır. Aynı dolmuş öğleden sonra veya akşam üstü ilçeden geri köye dönmektedir.
Okulumuz Erzurum ilinin Karayazı ilçesinin Yiğityolu Köyünde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Karayazı ilçesine 40 km uzaklıkta bulunmaktadır. Erzurum iline ise 160 km uzaklıktadır.